ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος στην Αττική Οδό


Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το χάος που έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς και την ταλαιπωρία που αυτοί υπέστησαν από νωρίς το πρωί -και, κάποιοι εξ αυτών, εξακολουθούν να υφίστανται ακόμη και έως αυτή την ώρα.
Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.
Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Νωρίτερα οργισμένη παρέμβαση από την Αττική Οδό όπου ήταν εγκλωβισμένος εδώ και ώρες έκανε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος. Μεταξύ άλλων προειδοποίησε ότι αν δεν έρθει βοήθεια τότε χιλιάδες άνθρωποι θα περάσουν εκεί το βράδυ.


 
 «Δεν ξέρω πώς θα βγάλουμε τη νύχτα. Κανείς δεν μπορεί να μας προσεγγίσει, κανείς δεν μπορεί να φτάσει σε εμάς. Άνθρωποι χωρίς νερό, χωρίς φαγητό. Είμαστε περισσότερο από 5- 6 ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, στον πιο ακριβό δρόμο της Ελλάδας, στον πιο ασφαλή δρόμο. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση».
«Το βέβαιο είναι, ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ, ότι θα μας βρει το σκοτάδι εδώ, όσους έχουμε καύσιμα ακόμα. Ας κάνουν κάτι» ήταν η δραματική του προειδοποίηση.