ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

"Τους έχουν πάρει χαμπάρι"...


Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά ΑLPHA για δημοσκόπηση: Eίχαμε την αίσθηση 
ότι θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε δημοσκόπηση που έπαιξε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA. Πρόκειται για την άγνωστη εταιρεία ABACUS, με τα ευρήματα να τα παρουσιάζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το "Ποτάμι", Γιάννης Κωνσταντινίδης.
Μεταξύ άλλων η δημοσκοπική εταιρεία δίνει προβάδισμα 14,5 μονάδων στη ΝΔ, διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑλ μόλις 0,5% ενώ στην ταυτότητα για την έρευνα σχετικά με την κακοκαιρία εμφανίζεται μέγεθος μόλις 303 νοικοκυριών.
«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη είναι γνωστός και δεν κρύβεται. Το ίδιο και η επιρροή του στα ΜΜΕ. Είχαμε όμως την αίσθηση ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω» αναφέρει συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και προσθέτει:
«Τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 118 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων.
Μόνο που όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ.
Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι
».