ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Θεοφάνους υποδέχεται Χατζηνάσιο, Χατζηγιάννη και Demy


Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Demy, με τη σκηνή να γεμίζει νότες και μελωδίες από αγαπημένα τραγούδια που άφησαν εποχή.
Ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος έρχεται στο « Ένα τραγούδι ακόμα» και κάθεται στο πιάνο του, για να μας χαρίσει μια μαγική μουσική βραδιά. Μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, οι δύο συνθέτες, με δύο πιάνα επί σκηνής για πρώτη φορά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», έχουν ετοιμάσει το πιο μελωδικό ταξίδι, με μεγάλες επιτυχίες και διαχρονικά τραγούδια, που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα. Ακόμα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη μουσική του διαδρομή, ενώ θα ακούσουμε και τους δύο συνθέτες να ερμηνεύουν μαζί, τη μεγάλη επιτυχία «Με λένε Γιώργο».
Στην παρέα τους έρχεται και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ιδιαίτερη στιγμή είναι η μουσική συνύπαρξη του Χατζηγιάννη - Χατζηνάσιου, αφού είναι και η πρώτη κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση.
Τη σκυτάλη παίρνει η Demy ερμηνεύοντας εκτός των άλλων και αγαπημένες επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη.
Οι ταλαντοχοι τραγουδιστές Παμπίνα Κοντέα, Μαίρη Στεφανακίδη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συνοδεύουν στο πιάνο τον Γιώργο Χατζηνάσιο, ενώ το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους αυτή την Παρασκευή καλλιτέχνες και δημιουργούς, είναι η Κατερίνα Κάιφα. Η Κατερίνα από 7 ετών παίζει πιάνο, πήρε υποτροφία στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος και αυτή τη στιγμή σπουδάζει μουσική στο Μάντσεστερ. Της αρέσει η jazz μουσική αλλά αγαπάει και το έντεχνο τραγούδι.