ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Αλληλοκαρφώματα στη «γαλάζια πολυκατοικία»


Το μπαλάκι ευθυνών λαμβάνει χαρακτηριστικά «εμφυλίου» στη Νέα Δημοκρατία με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να βρίσκεται στο στόχαστρο για την ανεπαρκή αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένα 24ωρο από το επιτελικό φιάσκο στους δρόμους της Αττικής, άφησε αιχμές για τον τρόπο που έδρασε η Περιφέρεια μιλώντας για καθαρισμό δρόμων που δεν έγιναν σωστά.
Μιλώντας στον Alpha, ο Γιάννης Οικονόμου, στην αναφορά του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του καναλιού για τη Λεωφόρο Μαραθώνος και τη Λεωφόρο Κατεχάκη απάντησε πως «δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους» ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «δείχνει» τον περιφερειάρχη, ανέφερε: «Κάθε δρόμος έχει τον δικό του υπεύθυνο. Οφείλουν οι υπεύθυνοι να εξηγήσουν τι δε δούλεψε σωστά και δεν ανταποκρίθηκαν με την επάρκεια που έπρεπε απέναντι σε αυτά τα πράγματα».
Στη «γαλάζια πολυκατοικία», ο Περιφερειάρχης Αττικής μοιάζει πλέον να βρίσκεται ξεκάθαρα στο στόχαστρο αν αναλογιστεί κανείς πως το account στο Twitter με το όνομα «Ομάδα Αλήθειας» (απηχεί τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας) ετοίμασε ένα βιντεάκι που «καρφώνει» τον Γιώργο Πατούλη και την ετοιμότητα της Περιφέρειας Αττικής.
- από efsyn.gr