ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Έκρηξη στη Συγγρού: Έσπασαν τζάμια, έπεσαν κουφώματα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου


Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η περιοχή στη Λεωφόρο Συγγρού όπου το πρωί σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη σε εξαώροφο κτίριο .Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε πολλά γειτονικά κτίρια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Ο ηθοποιός μένει ακριβώς απέναντι, από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.
Το απόγευμα της Τετάρτης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα τόσο από τη ζημιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά του, όσο και από το συμβάν.
Όχι μόνο έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του, αλλά έπεσαν μαζί και τα κουφώματα. «Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», έγραψε πάνω στο πρώτο στιγμιότυπο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.Σε δεύτερο story που ανάρτησε, με μία θολή εικόνα, περιγράφει τη ζάλη που του προκάλεσε το σοκ που έζησε. «Χωρίς φίλτρο, αλλά αντικατοπτρίζει το σοκ και τη ζάλη μετά την έκρηξη».


Τέλος, δημοσίευσε ένα ακόμα στιγμιότυπο από την χαοτική εικόνα που επικρατούσε στον δρόμο κάτω από το σπίτι του το πρωί, με τα οχήματα της πυροσβεστικής να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε κατά την έκρηξη. «Τι μας ξημέρωσε», έγραψε χαρακτηριστικά.«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!» έγραψε από την πλευρά της στο Facebook η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου.
- από το protothema.gr