ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Να γιατί ο (έξυπνος) Τζέιμς αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor


Χωρίς τον Τζέιμς Καφετζή θα συνεχιστεί το Survivor 4. Ο 24χρονος διοργανωτής boat party μπορεί να μην νικήθηκε από τον Αλέξη Παππά, μπορεί να άντεξε τις κατά συρροή.. επιθέσεις των υπόλοιπων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης με μοναδικές εξαιρέσεις τα φιλαράκια του Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, όπως άντεξε και τις κακουχίες για 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, όμως δεν άντεξε τις αξιώσεις της παραγωγής.
Ο «πρίγκιπας», όπως τον είχαν βαφτίσει οι συμπαίκτες του λόγω της ομοιότητας του με τον Δούκα του Σάσσεξ, Πρίγκιπα Χάρι, στο χθεσινό τελευταίο του επεισόδιο στο Survivor αν και επικαλέστηκε τον τραυματισμό στη μέση του και ότι τον έχει «ρουφήξει» τόσο πολύ το ριάλιτι που ένιωθε ότι ξεχνάει αναμνήσεις από την έξω ζωή, στην πραγματικότητα ο λόγος που ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του ήταν άλλος.
Σύμφωνα με τα αδέλφια του Τζέιμς, Μάικ και Έφη, η πραγματική αιτία της αποχώρησης του ήταν η απόφαση της παραγωγής να παρατείνει τη διαμονή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο για ένα μήνα κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον Ροδίτη που θεωρείτο από τα φαβορί να φτάσει στον τελικό.
«After the announcement that the game will continue for an extra month James decides to leave the game voluntarily I couldn’t be more proud to be your brother See you soon» (=Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα), είχε γράψει ο αδερφός του Μάικ Καφετζής.
Σε παρόμοια ανάρτηση στο Instagram είχε προχωρήσει και η αδερφή του, Έφη Καφετζή, η οποία δήλωνε υπερήφανη για την απόφαση του Τζέιμς να αποχωρήσει, διαφωνώντας με την παραγωγή του παιχνιδιού που θέλει να παρατείνει για ένα μήνα το ριάλιτι επιβίωσης.
«Αξιοπρέπεια VS παράταση παιχνιδιού 1-0», έγραψε χαρακτηριστικά.
- πηγή: protothema