ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Συνέπεσαν «Καθημερινή» και ταμπλόιντ


Από τις σπάνιες περιπτώσεις, τις πολύ σπάνιες θα λέγαμε, κατά τις οποίες η «Καθημερινή» βγάζει το ίδιο πρώτο θέμα με τα ταμπλόιντ. Και είναι η μόνη από τις πολιτικές εφημερίδες που επιλέγει να.. κάνει πρώτο της θέμα την ειδεχθή δολοφονία.
Ιδού τι γράφει στο ρεπορτάζ της: «Σεσημασμένους κακοποιούς, με παρελθόν σε βίαιες ληστείες, "βλέπει" η αστυνομία πίσω από την πρωτοφανούς βαρβαρότητας δολοφονία 20χρονης γυναίκας δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της. Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών έχουν μπει άτομα που είχαν στο παρελθόν οδηγηθεί στη φυλακή για παρόμοια αδικήματα και έχουν αποφυλακισθεί και επιστρέψει στην παράνομη δράση. Μία ληστεία από τέσσερα άτομα που εισέβαλαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε σπίτι στο Χαλάνδρι εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Οι δράστες επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ, σε μια προσπάθεια των Αρχών να επιταχυνθούν οι έρευνες. Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, σκότωσαν τον σκύλο και έδεσαν τον σύζυγο του θύματος, ενώ αφαίρεσαν 15.000 ευρώ και κοσμήματα».
- πηγή: e-tetradio