ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Το Βινύλιο έκλεισε τη σεζόν με πρωτιές στο Open


Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την παρέα του “ξόρκισαν” τα βράδια της καραντίνας με ασυναγώνιστη ενέργεια και διασκέδαση. Ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με εννέα δυνατά τηλεοπτικά πάρτυ. Μέσα από..τις οθόνες του OPEN, ο ήχος δυνάμωνε κάθε εβδομάδα με το ΒΙΝΥΛΙΟ να διοργανώνει ένα σπιτικό - αλλά επικό – τσικνοπάρτυ, να παίζει χορευτικά ‘90s, να κάνει τα σαλόνια πίστες για disco glam φιγούρες, να “σκαλίζει” μοναδικές στιγμές από τη Εurovision, να “σερφάρει” τριπλά στην αγαπημένη δεκαετία του ’80 μέσα από ιστορικά ποπ τραγούδια – ελληνικά και ξένα, αλλά και δυνατή rock. Τέλος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ΒΙΝΥΛΙΟ πήρε φωτιά σε ένα ισοπεδωτικό, αξεπέραστο λαϊκό πάρτυ.
Με συνεχόμενες πρωτιές στο prime time και ένα μέσο όρο 18,1% στα δυναμικά κοινά 18-54 αλλά και πάνω από 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω και ένα λεπτό ανά εκπομπή, το ΒΙΝΥΛΙΟ έκλεισε έναν ακόμα δυνατό κύκλο φέτος, στο νέο του σπίτι στο OPEN.
Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν αυτή τη σεζόν το ΒΙΝΥΛΙΟ όσο ποτέ, δημιουργώντας χορευτικά video για κάθε πάρτυ, στέλνοντας αγάπη και μοναδικές αφιερώσεις και κατακλύζοντας τα social media σε κάθε εκπομπή.
Με την ευχή τα πάρτυ και η χαρά να μεταφερθούν σύντομα και έξω από τα σπίτια και οι αναμνήσεις να μοιράζονται ξανά με όλους τους καλούς φίλους, το ΒΙΝΥΛΙΟ κλείνει την επιτυχημένη σεζόν και δίνει τη σκυτάλη στο ελληνικό καλοκαίρι.