ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά - 20χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη δίπλα στο μωρό της


Αγριο έγκλημα σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά όπου γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα στο μωρό της ενώ ο σύζυγός της, 32 ετών, ήταν ζωντανός δεμένος χειροπόδαρα σε.. μια καρέκλα.
Η γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στραγγαλίστηκε ενώ το έγκλημα φαίνεται να συνέβη αργά το βράδυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γείτονες άκουγαν το σκυλί της οικογένειας να γαυγίζει και όταν σταμάτησε άκουγαν το μωρό της οικογένειας να κλαίει ακατάπαυστα.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και επίσης άκουγαν το μωρό να κλαίει, μπήκαν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα.
Η γυναίκα ήταν νεκρή από στραγγαλισμό όπως είναι η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών ενώ ο σύζυγός της ήταν τραυματισμένος και δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι εισβολείς είχαν επίσης κρεμάσει το σκύλο της οικογένειας προκειμένου να σταματήσει να γαυγίζει.
Το μωρό είναι σύμφωνα με πληροφορίες 10 μηνών και οι εισβολείς δεν το πείραξαν. Στο σπίτι βρίσκεται κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών ενώ μεταβαίνει ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Ασφάλειας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισβολείς βασάνισαν το ζευγάρι με σκοπό τη ληστεία ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι απέσπασαν ποσό 10.000 ευρώ.