ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Καμία έκπληξη...


O Mητσοτάκης προλογίζει σε βράβευση για την ελευθερία των Μέσων
τον Κουρτς που κατηγορείται για χειραγώγηση των ΜΜΕ...

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επιλέχθηκε να είναι εκείνος που θα προλογίσει σήμερα τον συντηρητικό Σεμπάστιαν Κουρτς σε τελετή βράβευσης του για την ελευθερία των ΜΜΕ. Υπό το βάρος των σκανδάλων, ο Αυστριακός πρωθυπουργός θα... βραβευτεί με το «Βραβείο Ελευθερίας των ΜΜΕ», σύμφωνα με το Politico, το οποίο αναφέρει ότι στη χώρα του έχει κατηγορηθεί ότι προσπάθησε συστηματικά να υπονομεύσει τα μέσα ενημέρωσης μέσω οικονομικών πιέσεων, ελέγχου και εκφοβισμού. Όπως μεταδίδει το διεθνές Μέσο, η κυβέρνηση του Κουρτς, ενέκρινε πρόσφατα το ποσό των 210 εκατομμύριων ευρώ για δαπάνες των ΜΜΕ έως το 2024 και δόθηκε ως «κρυφή επιδότηση» ποσό που αγγίζει τα 47 εκατομμύρια σε ισχυρά Μέσα φιλικά προς την κυβέρνηση του Κουρτς.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόκειται να προλογίσει τον Αυστριακό πρωθυπουργό, Σεμπάστιαν Κουρτς, σε διαδικτυακή τελετή βράβευσης του για την ελευθερία των ΜΜΕ. Υπό το βάρος των σκανδάλων, ο 34χρονος Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε όσο κανείς τα social media για την ανάδειξή του στην ηγεσία της χώρας του, θα ταξιδέψει σήμερα Τρίτη στο Μόναχο για να βραβευτεί με το «Βραβείο Ελευθερίας των ΜΜΕ», σύμφωνα με το politico.eu.