ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Και ο Μαυρίδης αδειάζει τον Θεοχάρη και τα ΜΜΕ που λιβανίζουν την εξουσία


Εκπληξη από τον Θανάση Μαυρίδη: “Καλύτερα να πήγαινε για ψάρεμα” γράφει στο Liberal ο δημοσιογράφος για τα αποτελέσματα της συνέντευξης του Χάρη Θεοχάρη στο BBC θίγοντας και.. το μείζον θέμα των ελληνικών Μέσων και των δημοσιογράφων που χαϊδεύουν την εξουσία:
“Πήγε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης να δώσει συνέντευξη στο BBC, με αντικειμενικό στόχο να πείσει τους Βρετανούς τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα, και τα έκανε μαντάρα. Κυριολεκτικώς. Ίσως, επειδή έχει μάθει από τα ελληνικά μέσα που οι δημοσιογράφοι χαϊδεύουν την εξουσία. Ίσως, επειδή οι υπουργοί στην Ελλάδα δε συνηθίζουν να δαπανούν ιδιαίτερο χρόνο για να μελετήσουν τα θέματά τους. Η ουσία είναι ότι φάγαμε ήττα στο BBC”.
Και ο Θ. Μαυρίδης συμπληρώνει: “Θα άλλαζε τα δεδομένα μια καλύτερη εμφάνιση του κ. Θεοχάρη; Όχι! Αλλά θα νιώθαμε καλύτερα. Και τέτοιες εποχές έχει σημασία να νιώθει κανείς καλά. Επί της ουσίας; Οι Βρετανοί έκριναν όπως έκριναν. Η ελληνική κυβέρνηση άλλα περίμενε και άλλα ήρθαν. Ένα μηδέν. Ο αρμόδιος υπουργός έψαξε να αναπληρώσει τους χαμένους τουρίστες προ ημερών στο Μεξικό. Δύο μηδέν. Παρουσιάστηκε εντελώς απληροφόρητος απέναντι σε έναν δημοσιογράφο του BBC που ήξερε τη δουλειά του. Τρία μηδέν. Πόσα γκολ να φάει πια αυτή η ομάδα χωρίς να διαμαρτυρηθεί η εξέδρα”;
Για να καταληξει ο δημοσιογράφος με μια ισχυρή μπηχτή για το πολιτικό προσωπικό: “Αυτό που έγινε με τον Χάρη Θεοχάρη και το BBC ήταν κακό. Αλλά δε θα βρίσκατε εύκολα κάποιον να το κάνει πολύ διαφορετικά. Κατά πάσα πιθανότητα θα έκανε τα ίδια λάθη. Υπάρχει σοβαρό έλλειμμα στο πολιτικό προσωπικό”.
Και ο Δ. Κανελλόπουλος έγραψε στο twitter του e-tetradio για το φιάσκο Θεοχάρη:
«Μετά το χθεσινό στραπάτσο του στο BBC, τι κάνει σήμερα ο Χάρης Θεοχάρης; Παίρνει Ελληνες δημοσιογράφους και τους πάει στο Σούνιο για να κάνει δηλώσεις από εκεί!»