ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην ΕΡΤ


Μια διοργάνωση, τέσσερα αθλήματα: Κολύμβηση, καταδύσεις, καλλιτεχνική κολύμβηση και κολύμβηση ανοιχτού νερού. Από τη Δευτέρα 10 έως την Κυριακή 23 Μαΐου 2021, τα μεγαλύτερα.. αστέρια του υγρού στίβου συγκεντρώνονται στη Βουδαπέστη, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 
Η ΕΡΤ, αξιοποιώντας τα τηλεοπτικά και ψηφιακά κανάλια της, θα μεταδώσει για δύο εβδομάδες, από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για διάκριση και τις μεγάλες μάχες των μεταλλίων.
Οι οριακές αναμετρήσεις στα αγωνίσματα της κολύμβησης, η αρμονία κινήσεων στην καλλιτεχνική κολύμβηση και η λεπτομέρεια της κίνησης στις καταδύσεις θα συναρπάσουν το φίλαθλο κοινό του υγρού στίβου.
Την πρώτη εβδομάδα (10-16 Μαΐου) θα διεξαχθούν τα τρία από τα τέσσερα αθλήματα και συγκεκριμένα οι καταδύσεις, η καλλιτεχνική κολύμβηση και η κολύμβηση ανοιχτού νερού. Τα αγωνίσματα της κολύμβησης θα πραγματοποιηθούν τη δεύτερη εβδομάδα (17-23 Μαΐου).
Η διοργάνωση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 και τα κανάλια ΕΡΤ Sports της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.
Στην περιγραφή των αγώνων οι Παναγιώτης Μπότσας και Μιχάλης Πέτκωφ.