ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Κορονοϊός στο Κόκκινο


Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο του 105.5 Στο Κόκκινο, το πρόγραμμα του σταθμού θα προσαρμοστεί παρουσιάζοντας κάποιες διαφοροποιήσεις ή αντικαταστάσεις.. παραγωγών για τις επόμενες ημέρες.
***
Αποχώρησε ο Αιμίλιος Λιάτσος από τις εκπομπές του Kontra channel που είχε κάθε Δευτέρα βράδυ… Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24 οι λόγοι είναι προσωπικοί και του επιβάλλουν να μείνει για ένα διάστημα εκτός τηλεόρασης. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξακολουθεί να βρίσκεται στον όμιλο και συγκεκριμένα στη διεύθυνση της Κυριακάτικης Kontra News.
***
Η Εύα Αντωνοπούλου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ παραμένοντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού! Οπως αναφέρει η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπουλου (εκπομπή Ηappy day) η Αντωνοπούλου με την ανανέωση του συμβολαίου της κατάφερε να εξασφαλίσει και κάτι παραπάνω, μιας και την διεκδίκησε το OPEN (για το κεντρικό του δελτίο).