ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Διδάκτορα που δίδασκες…


Γράφει ο Γιώργος Βαρεμένος

Με ένα τσιμέντωμα στην Ακρόπολη, η Λίνα Μενδώνη έγινε γνωστή διεθνώς, ενώ ο Ηρόστρατος για να το πετύχει στην αρχαιότητα χρειάσθηκε να κάψει ολόκληρο ναό της Αρτέμιδος..► Γιατί λοιπόν η Μενδώνη να βάλει φωτιά, όταν υπάρχουν τα κομπρεσέρ;
► Ο οικονομικός σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη Αλέξης Πατέλης δήλωσε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ νέο εργαζόμενο με διδακτορικό για δουλειά. Η αριστεία έγκειται στο δούλεμα.
► Ούτε ο πρωθυπουργός απαιτεί από συνεργάτες του να έχουν διδακτορικό. Του αρκεί να είναι συμμαθητές του από το Κολλέγιο.
► Ο κολλητός του κολλητού πάντα είναι άριστος (στο κολλητιλίκι). Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
► Στην λίστα Πέτσα δεν απαιτούν διδακτορικό. Αρκεί το δικτατορικό.
► Ο Πατέλης τελικά είπε την αλήθεια. Κανονικά θα έπρεπε να τον περάσουν από Πειθαρχικό, σε μια κυβέρνηση όπου το επικοινωνιακό ψέμμα βασιλεύει.
► Στην Ελλάδα, μόνο τα γκαρσόνια έχουν δικτατορικό, ώσπου ήλθε η καραντίνα και κατέστησαν κι εκεί άχρηστα. Μέσα έπεσε πάλι ο Α. Πατέλης.
► Από τα ρολόγια που δουλεύουν συνεχώς ζήτησε κανείς διδακτορικό; Απλώς καλό θα είναι να έχουν κατασκευασθεί στην Ελβετία.
► Κούκου-κούκου-κούκου. Το ρολόι-κούκος είναι, που δουλεύει και τραγουδάει.
► Γι΄ αυτό φεύγουν οι νέοι από την Ελλάδα. Τί να κάνουν με το χαρτί του διδακτορικού; Να τυλίγουν σαρδέλες;
► Ελαστικό ωράριο. Όπως λέμε η ζωή-λάστιχο!
► Όλα με την συναίνεση του εργαζόμενου. Κάθονται ο εργοδότης με τον εργαζόμενο γύρω από ένα τραπέζι, ανάβουν ένα πούρο και τα βρίσκουν με την πρώτη (ρουφηξιά). Απλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να έχεις διδακτορικό για να τα εφαρμόσεις.
► Από την αριστεία ως την κατάργηση της πάλης των τάξεων, ένα πούρο δρόμος.
► Πούρος νεοφιλελευθερισμός!
►Αυτές τις συμβουλές, όπως για τα διδακτορικά, από πού τις ξεφουρνίζει ο σύμβουλος Πατέλης και αρέσουν τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Από φούρνο του Τερκενλή;

*Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

- από το ΤVXS