ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Η μοιρασιά γεννά έριδες στους ολιγάρχες και τα μίντια


H παρούσα κυβέρνηση, σε αντίθεση με την προηγούμενη, ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και κυρίως ικανοποιημένους τους ντόπιους ολιγάρχες. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες μεταξύ.. τους έχουν ομονοήσει. Κάθε άλλο, αφού όσο υπάρχουν συμφέροντα θα υπάρχουν και επιχειρηματικές κόντρες.
Αναμφισβήτητα η πιο διαδεδομένη κόντρα στα media και στο ποδόσφαιρο, είναι αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ιβάν Σαββίδη… Ενώ η πιο ιστορική, με εξαίρεση Βαρδινογιάννη – Λάτση, αναμφίβολα, είναι αυτή ανάμεσα σε Μυτιληναίο και Κοπελούζο που έρχεται – επίσης, από παλιά και φθάνει μέχρι σήμερα.
Η μοιρασιά πάντα γεννούσε έριδες και σε αυτήν τη φάση, δηλαδή στη μετά Covid εποχή και με ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα πακέτο βοήθειας από το Ταμείο Ανάκαμψης, συν το νέο ΕΣΠΑ. Με την ενέργεια και τον τουρισμό να πρωταγωνιστούν, καθώς και με τις μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις που έχουν δρομολογηθεί, έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στο επιχειρηματικό ρινγκ. Και ακόμη περισσότερα με τους δορυφόρους τους στο μιντιακό!
- από το enimerosi24