ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Αδωνις - Καρανίκας στο τηλεφώνημα της χρονιάς: Η συγγνώμη και η κουβέντα στον πληθυντικό περί κάνναβης


“Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη” δήλωσε σήμερα, μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη Στο Κόκκινο, ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού .. Αλέξη Τσίπρα, ένα πρόσωπο που συκοφαντήθηκε όσο λίγοι από τη ΝΔ όταν ήταν αντιπολίτευση.
Η δολοφονία χαρακτήρα του Νίκου Καρανίκα είναι case study και η κωλοτούμπα της ΝΔ επική, τώρα που δημοσίως ο υπουργός Ανάπτυξης του αποδίδει τα εύσημα. Ωστόσο ο ίδιος είναι εξαιρετικά ήπιος και συγκρατημένος, τονίζοντας ότι κανένας δεν κατόρθωσε να τον θίξει, γιατί οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν ξέρουν την ποιότητά του. “Τί έλεγαν για μένα; Οτι είμαι λαϊκής καταγωγής, λες και αυτό αποτελεί μειονέκτημα”.
“Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία. Πρόκειται για 250 δις επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι. Εμείς δεν είμαστε, δεν κάνουμε μικροπολιτική και γι΄αυτό βοήθησα και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτό που σε άλλες χώρες δίπλα μας είναι ήδη κεκτημένο”.
«Οντως του τηλεφώνησα, όπως και σε άλλους που είχαν εμπλακεί με το αρχικό νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε σήμερα ο Αδ. Γεωργιάδης ο οποίος έδωσε και λεπτομέρειες για το κλίμα της επικοινωνίας: «Μου μίλησε στον πληθυντικό και με πολύ σεβασμό», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.