ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Η συγκίνηση της Τσαπανίδου - Είμαι 53 και τα έχω ζήσει όλα

BINTEO
Καλεσμένη την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στην Φαίη Σκορδά, μιλώντας για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 και για τις παλιές καλες στιγμές από την τηλεόραση.
Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην επιστροφή της Τσαπανίδου στην τηλεόραση αλλά και στο γεγονός ότι είναι μία γυναίκα που μεγάλωσε μόνη της τρία παιδιά..Λίγο μετά on air προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τα πρώτα χρόνια της Τσαπανίδου στην τηλεόραση με την ίδια να συγκινείται ιδιαίτερα. Στο βίντεο βλέπουμε τον Τέρενς Κουίκ να την επαινεί για το ρεπορτάζ της στον αέρα του δελτίου και αμέσως μετά την ίδια – μη γνωρίζοντας ότι η κάμερα γράφει ακόμα – να πανηγυρίζει αυθόρμητα.
«Κλαίω γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Κλαίω όμως κυρίως διότι με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα να μεγαλώσω παιδιά, που τότε ήταν μηνών, και έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω. Και σε μια ηλικία που το να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς. Όταν λοιπόν, είχε παίξει αυτό το βίντεο, έπειτα από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω έπειτα από τριάντα χρόνια. Για δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη και να καταπιεί όποιον μιλάει γι’αυτό το βίντεο.
Τώρα που είδα το βιντεο σκέφτηκα ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα και σήμερα που είμαι 53 και τα έχω ζήσει όλα. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι σήμερα.
Τέλος, η Πόπη μίλησε και για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1, αναφερόμενη στο πόσο σημαντικό είναι να ακούγονται διαφορετικές απόψεις, ενώ τόνισε πως της αρέσει πολύ να ακούει άλλες απόψεις, αφού την δική της την γνωρίζει ήδη.