ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Με τη σφραγίδα της Τατιάνας...

Kαθημερινή ενημερωτική εκπομπή αναλαμβάνει η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha , η οποία θα μεταδίδεται στις 11:00 το πρωί. Ο τίτλος είναι T-Live και θα έχει την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.
Σε σχετική  ανακοίνωσή του το καναλι αναφέρει:
«Το T-Live έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη.. σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.
Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.
Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.
Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο. T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου
Σύντομα στον Alpha».