ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Δημοσιογράφος με κορονοϊό περιγράφει τη... λειψή διαδικασία ιχνηλάτησης από την Πολιτική Προστασία

Στην τακτική της Πολιτικής Προστασίας ως προς τον έλεγχο των κρουσμάτων και των επαφών τους και στο γεγονός ότι στην ουσία δεν υπήρξε καμία «ιχνηλάτηση», αναφέρεται σε ανάρτησή του  δημοσιογράφος ο οποίος νόσησε με κορονοϊό.
Όπως αναφέρει ο ίδιος, η «ιχνηλάτηση» ήταν ουσιαστικά ένα τηλεφώνημα 2 λεπτών στο οποίο δεν του έγιναν.. βασικές ερωτήσεις όπως αν είχε στενές επαφές ή αν συνάντησε κάποιους τις τελευταίες μέρες.
Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεοντάκης τονίζει ότι η ίδια συνομιλία με την Πολιτική Προστασία είχε γίνει ήδη και από τον ΕΟΔΥ αλλά και από την γιατρό που τον εξέτασε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, και αναρωτιέται ποια πραγματικά η χρησιμότητα αυτής της επικοινωνίας και ο ρόλος της Πολιτικής Προστασίας.Παράλληλα, εξήρε τη δουλειά των γιατρών αλλά και των εργαζομένων στο νοσοκομείο γενικότερα, υπογραμμίζοντας ότι ρισκάρουν τη ζωή τους για τους ασθενείς.

 - διαβάστε τη συνέχεια στην efsyn ΕΔΩ