ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Αιχμηρό tweet Καμμένου για Ιερώνυμο και κορονοϊό

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στα social media, ο τέως υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, «φωτογράφησε» τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ασθένεια του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου από κορωνοϊό, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για ειδική μεταχείρηση.
Συγκεκριμένα, ο Π. Καμμένος έγραψε: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον..

90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ».
Μάλιστα, όταν χρήστης του επισήμανε ότι δεν είναι θέμα ατόμου, αλλά αξιώματος και θεσμού, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε κοφτά ότι «οι Ηγέτες σε τέτοιες στιγμές δίνουν το παράδειγμα».
Το σχόλιο Καμμένου έρχεται μετά τις δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, η οποία ανέφερε ότι στον Αρχιεπίσκοπο χορηγήθηκε συγκεκριμένη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα (δείτε ΕΔΩ), αντίστοιχη με εκείνη που είχε λάβει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ .