ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Εκρηκτικό μείγμα στην ΕΡΤ1


Εκρηκτική αποδεικνύεται η συνάντηση του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη με τους καλεσμένους τους στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1, Χρήστο Θηβαίο και Τζώρτζια Κεφαλά, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00. Η σύμπραξη των τεσσάρων στο ίδιο πλατό εξελίσσεται σ’ ένα μουσικό αντάμωμα με μεγάλο κέφι και εκπλήξεις.
Ελληνικά και ξένα κομμάτια,.. μεγάλες επιτυχίες, από λαϊκά, έντεχνα έως και ντίσκο, σόουλ, και ροκ, βάζουν φωτιά στο μέσο της εβδομάδας και ξεσηκώνουν τους τηλεθεατές από τους καναπέδες τους σε ένα αυτοσχέδιο δίωρο πάρτι.
Λίγες ώρες μόνο πριν από τη μετάδοση της εκπομπής, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε δύο μουσικά βίντεο, που έχει αναρτήσει η ΕΡΤ στον λογαριασμό της στο youtube.
Στο πρώτο, ο Χρήστος Θηβαίος ερμηνεύει συγκλονιστικά το πολύ γνωστό «Ain’t no Sunshine», με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να κάνει την εισαγωγή με την ηλεκτρική του κιθάρα.
Στο δεύτερο, η Τζώρτζια Κεφαλά των ΜΠΛΕ τραγουδά, δίνοντας μια διάσταση blues, το υπέροχο «Δεν θέλω». Τη συνοδεύουν, με τις ακουστικές τους κιθάρες, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Χρήστος Θηβαίος.