ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Αυγή: Ο Μητσοτάκης «δεν βρήκε ρούτερ στο Μαξίμου» και αγόρασε με 22.000 ευρώ!

Με μία άστοχη ατάκα επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος κατά τη δευτερολογία του αναφέρθηκε στο γνωστό ανέκδοτο με τις τρεις επιστολές. «Όταν φεύγει ένας πρωθυπουργός και αναλαμβάνει ένας άλλος του αφήνει τρεις επιστολές. Στην πρώτη δύσκολη στιγμή ανοίγει την πρώτη, “ριξε τα στο προηγούμενο”. Στη δεύτερη.. “ριξε τα στον υπουργό” και στην τρίτη “ετοίμασε τις δικές σου”. Εσείς είσαστε ακόμα στο πρώτο στάδιο, πολύ σύντομα θα φτάσετε στο δεύτερο. Δε θα φανταστείτε πόσο γρήγορα θα φτάσετε στο τρίτο».
Ο πρωθυπουργός  λίγο πριν φύγει από τη Βουλή απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε: «Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές κ. Τσίπρα, ούτε ρούτερ δεν βρήκα στο Μαξίμου».
Βέβαια όπως παρατήρησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Τσίπρας δεν βρήκε ούτε καν πρωθυπουργό στην παράδοση – παραλαβή καθώς ο Αντώνης Σαμαράς ήταν εξαφανισμένος...
Με αφορμή τη δήλωση Μητσοτάκη για το ρούτερ η Αυγή στην ηλεκτρονική της έκδοση κάνει λόγο
για «μία δήλωση που δημιουργεί και σοβαρά ερωτηματικά». 
Αναλυτικά η «Αυγή» γράφει:
"Οπως φαίνεται στο έγγραφο (ΕΔΩ) που δημοσιεύει το avgi.gr, τρεις μήνες μετά τις εκλογές του 2019, η γενική γραμματεία του πρωθυπουργού δαπάνησε 22.000 ευρώ για εξοπλισμό και λογισμικό ασφαλείας δικτύων.
Ειδικότερα, με απόφαση του γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, εγκρίθηκε τον Οκτώβριο η «δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι δύο χιλιάδων ευρώ (22.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Ειδικός Φορέας 1023-602-0000000, λογαριασμός 3120301001, οικ. έτους 2019, για την προμήθεια εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού και λογισμικού ασφαλείας δικτύων».
Άραγε τι εξοπλισμό αγόρασε το Μέγαρο Μαξίμου που στοίχισε συνολικά 22.000 ευρώ;"