ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το e-shop της Jumbo


«Κρέμασε» την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo και, με τον κίνδυνο οι παραγγελίες να παραδοθούν μετά τα Χριστούγεννα, η διοίκηση της εταιρείας πήρε την απόφαση να σταματήσει προσωρινά η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος
Με νέα ενημέρωσή της η αλυσίδα κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να..

δεχθεί ηλεκτρονική παραγγελία μέχρι νεωτέρας καθώς βλέπει πως το αρχικό πλάνο της να προλάβει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση ως τις 26 του Νοέμβρη πηγαίνει περίπατο!
Οι ανεκτέλεστες παραγγελίες που είχαν προλάβει να υποβληθούν ως τις 17 Νοεμβρίου, όταν και «κλείδωσε» το e-shop, παραμένουν δεκάδες χιλιάδες καθώς η αλυσίδα αφενός δεν έχει την υποδομή να ανταποκριθεί, αφετέρου εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τα δίκτυα ταχυμεταφορών που δέχονται τεράστια πίεση λόγω και του Black Friday.
Ως αποτέλεσμα η Jumbo αναγκάστηκε να τροποποιήσει την αρχική ανάρτηση της στο e-shop βγάζοντας την ημερομηνία επαναλειτουργίας του. Πλέον το μήνυμα αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».