ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα μετρά 100 νεκρούς τη μέρα και ο Αδωνηςπανηγυρίζει...

"Ο υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση "έπεσε έξω" με το άνοιγμα του τουρισμού σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί «είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο»". Αυτό επισημαίνει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είπε ωρυόμενος στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης,..  ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση πανηγυρίζουν για τους 125 νεκρούς από κορωνοϊό ανά εκατομμύριο...
Συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, άρχισε να διαβάζει τα στατιστικά των νεκρών από κορωνοϊό σε ευρωπαϊκές χώρες, για να αποδείξει ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα τέλεια.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν πανηγυρίζει για τον αριθμό των νεκρών, απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους:  «Ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε!!! εσείς δεν ξέρω πώς πανηγυρίζετε στη ζωή σας. Εγώ, ότι κυβερνάμε μια χώρα και είναι 12 φορές καλύτερη από Βέλγιο το πανηγυρίζω ΝΑΙ! Είμαστε καλύτεροι από όλους».

ΣΥΡΙΖΑ: «Η χώρα μετρά 100 νεκρούς τη μέρα και ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει
 – Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε»

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
"Ο Υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση «έπεσε έξω» με το άνοιγμα του τουρισμού σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί «είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο» επισημαίνει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες.
Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες, οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία. Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε."Νάσος Ηλιόπουλος: «Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές τους ευθύνες»
Με ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, επικρίνει τον Άδωνι Γεωργιάδη επισημαίνοντας ότι «Πανηγυρίζει γιατί συγκρίνει νεκρούς και θεωρεί τις δικές μας απώλειες μικρές. Πανηγυρίζει γιατί συνειδητά δεν οργάνωσαν την άμυνα της κοινωνίας απέναντι στο δεύτερο κύμα».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:
"Πανηγυρίζει που η κυβέρνηση του άφησε εν μέσω πανδημίας τα νοσοκομεία με 6.000 λιγότερους εργαζόμενους.
Πανηγυρίζει που ακόμα και τώρα δεν προχωράνε οι απαραίτητες επιτάξεις των ιδιωτικών κλινικών.
Πανηγυρίζει που ποτέ δεν συνταγογράφησαν δωρεάν τεστ για τους πολίτες.
Πανηγυρίζει γιατί συγκρίνει νεκρούς και θεωρεί τις δικές μας απώλειες μικρές.
Πανηγυρίζει γιατί συνειδητά δεν οργάνωσαν την άμυνα της κοινωνίας απέναντι στο δεύτερο κύμα.
Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές τους ευθύνες.
Δική μας ευθύνη η μάχη για να νικήσει η ζωή. Δύναμη μας η αλληλεγγύη."