ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Αιφνιδίως «ανένδοτος» Μαρινάκη κατά COSCO

Κήρυξε «πόλεμο» με τους Κινέζους ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά – και το μέλλον θα δείξει ποιοι ακριβώς ήταν οι λόγοι.
Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε την Παρασκευή η έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά με θέμα τη.. διέλευση από την πόλη των βαρέων οχημάτων του ΟΛΠ που μεταφέρουν αδρανή υλικά για τις εργασίες που εκτελούνται σχεδόν εδώ και 6 μήνες στο ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή στην Πειραϊκή. Και αυτό γιατί κατά τη συνεδρίαση που προκλήθηκε έπειτα από πρόταση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Ολους» Νίκου Μπελαβίλα, ο γνωστός επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «Πειραιάς Νικητής» Βαγγέλης Μαρινάκης, επιτέθηκε και μάλιστα με σκληρά λόγια στην COSCO και στους Κινέζους.
Θυμίζουμε ότι μπορεί ο Β. Μαρινάκης από το 2014 να έχει εκφράσει την αντίθεσή του στη «μονοπωλιακή σύμβαση» παραχώρησης του ΟΛΠ, ωστόσο από τότε που οι Κινέζοι ανέλαβαν τη διαχείριση του λιμανιού, φαινόταν ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμος Πειραιά διατηρούσαν καλές σχέσεις με τα στελέχη της κινέζικης εταιρείας ή τέλος πάντων ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα δεν είχε καταθέσει τέτοιους είδους αντιρρήσεις και χαρακτηρισμούς.

- διαβάστε τη συνέχεια στο ρεπορτάζ της Χριστίνας Παπασταθοπούλου στο efsyn EΔΩ