ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Από τον Αλαφούζο στον Μαρινάκη

Μετά την αποχώρησή του από την εφημερίδα «Καθημερινή» έπειτα από τον σάλο σχετικά με το απαράδεκτο σχόλιο για τον Κατρούγκαλο, ο Στέφανος Κασιμάτης την βρήκε την άκρη και πάει στα ΝΕΑ.
Μάλιστα η συμφωνία ανάμεσα στο αρθρογράφο και την ημερήσια εφημερίδα της Alter Ego, έχει οριστικοποιηθεί και το μόνο που μένει είναι ο χρόνος που θα επιλέξουν.. οι δυο πλευρές για την έναρξη της συνεργασίας τους. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το media.gr που συγκεκριμένα αναφέρει:
Από την «Καθημερινή» του Θέμη Αλαφούζου στα «Νέα» του Βαγγέλη Μαρινάκη μετακομίζει ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης.
Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στο αρθρογράφο και την ημερήσια εφημερίδα της Alter Ego, έχει οριστικοποιηθεί και το μόνο που μένει είναι ο χρόνος που θα επιλέξουν οι δυο πλευρές για την έναρξη της συνεργασίας τους.
Ο Στέφανος Κασιμάτης επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αφού εκτός από την πορεία που είχε στις εφημερίδες του πρώην ΔΟΛ, έχει συνεργαστεί επί χρόνια και με τον σημερινό διευθυντή των «Νέων» Γιώργο Μαντέλα.