ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Αποχώρησε από την Καθημερινή ο Στέφανος Κασιμάτης

Eίχαν προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις και...συγγνώμες για το χυδαίο σχόλιο για τον Κατρούγκαλο

Να βάλει τέλος στη συνεργασία του με την «Καθημερινή» αποφάσισε ο «Φαληρεύς», Στέφανος Κασιμάτης.
Την αποχώρηση Κασιμάτη γνωστοποίησε η ίδια η εφημερίδα (μην τυχόν πούνε ότι τον απέλυσε) που εξέφρασε τη λύπη της για τη διακοπή της συνεργασίας ενώ.. ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο για την πολυετή συνεργασία, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για δική της απόφαση (το σίγουρο είναι πως δεν θα προσπάθησαν να τον μεταπείσουν).

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις μετά το χυδαίο σχόλιο του Στ. Κασιμάτη για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο.
O Στέφανος Κασιμάτης που είχε ζητήσει συγγνώμη μετά τον σάλο, όπως και η εφημερίδα (ΕΔΩ), δεν έγραψε ξανά στην «Καθημερινή» μετά από εκείνη την ημέρα. Στη στήλη του έμπαινε η υποσημείωση πως ο δημοσιογράφος απουσιάζει με άδεια.
Η αναφορά που γνωστοποιεί την αποχώρηση του Στέφανου Κασιμάτη απο την εφημερίδα δημοσιεύεται στη στήλη "Θεωρείο", στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο (20/9) και έχει ως εξής:
«Ο Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Το γεγονός μας λυπεί ιδιαίτερα και δεν ήταν απόφαση της εφημερίδας. Τον ευχαριστούμε για την
συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία».

ΥΓ Σύμφωνα με πληροφορίες το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε τη δίωξη του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη, με απόφαση που ελήφθη ομοφώνως την Τρίτη 15/9.