ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Aναβίωσε η κόντρα Χαρδαλιά - Κουμουτσάκου

Ενδιαφέρον έχει στα παρασκήνια η κόντρα μεταξύ Χαρδαλιά – Κουμουτσάκου. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ήταν εκείνος που ανέλαβε να αδειάσει δημοσίως τον αναπληρωτή την περασμένη Παρασκευή. Ο Κουμουτσάκος δεν το άφησε να περάσει έτσι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε σε ουκ ολίγους συνομιλητές του πως ούτε λίγο ούτε πολύ ο ισχυρισμός Χαρδαλιά είναι διάτρητος, καθώς.. δεν έχει απαγορευθεί η θεία κοινωνία.

Η κόντρα των δύο, για όσους θυμούνται τα γαλάζια παρασκήνια, δεν είναι καινούργια και έχει τις ρίζες της στον Βύρωνα, έδρα του Νίκου Χαρδαλιά και γενέτειρα του Γιώργου Κουμουτσάκου. Το 2014 όταν ο νυν αναπληρωτής υπουργός ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Ν.Δ., ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε κατέβει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Γιάννη Σγουρό από το ΠΑΣΟΚ. Ο Κουμουτσάκος γέννημα-θρέμμα Βυρωνιώτης επιχείρησε να «χτυπήσει» τον πρώην δήμαρχο Βύρωνα εντός έδρας με τη μάχη να εξελίσσεται σε προσωπική κόντρα των δύο. 

"Θεωρείο" / Καθημερινή