ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Η «λεπτομέρεια που... σκοτώνει» για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Σε «βασιλικό» επίπεδο έχουν ανέλθει οι μιντιακές κολακείες για την εμφάνιση της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Μητσοτάκη.
Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσιογραφικό μέσο της Θεσσαλονίκης, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργικού ζεύγους στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, η Μαρέβα Μητσοτάκη τήρησε το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ ακόμη και για το νύχι. Διαβάστε τι έγραψαν:.."Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μαρέβα Μητσοτάκη στις συναντήσεις της στη Θεσσαλονίκη, ειδικά από τις γυναίκες. Παρατηρήσεις γυναικών για τη σύζυγο του πρωθυπουργού: Η μάσκα της ήταν στο ίδιο χρώμα, εκρού, με τα ρούχα της, κεντημένη με χάντρες. Ήπιε (στον Δήμο Καλαμαριάς) χυμό πορτοκάλι, όμως δεν άγγιξε τίποτα από τα φαγώσιμα κεράσματα. Απλή, γελαστή, προσιτή. Νύχια άβαφα, περιποιημένα όμως με μανικιούρ. Λεπτομέρεια που... σκοτώνει: έτσι επιβάλλει και το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ για το νύχι!!! "