ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτά παθαίνεις όταν ψωνίζεις στελέχη απ’ το πανέρι…

Στη μπανανία που λέγεται Ελλάς, χειροφίλησε παπά ο Χαρδαλιάς

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Παιδιά με ξέρετε εμένα, δεν έχω σχέση με τη Δεξιά, δεν έχω σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, δεν έχω σχέση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Καλώς ή κακώς.
Καλώς για κάποιους, κακώς για κάποιους άλλους, μην αρχίσουμε τώρα τις ιστορικές αναλύσεις και τέλος πάντων δεν έχει πια και τόση..

σημασία η ιδεολογική μου ένταξη.

Θα ήθελα ωστόσο να σημειώσω εδώ ότι κατανοώ το κουπί που τραβάει ο Κυριάκος με τα θρησκόληπτα στελέχη του και αν μπορούσα να του συμπαρασταθώ θα του συμπαραστεκόμουνα.

Ε ναι παιδιά, αλήθειες να λέμε. Ξέρεις τι είναι εκεί που προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στην Εκκλησία και στον Κορωνοϊό (δικαίωμά του, εκλεγμένος είναι…), να έρχονται ο Κουμουτσάκος και ο Χαρδαλιάς και να τα κάνουν όλα κολυμπηθρόξυλο; Γέρνοντας αποφασιστικά την παλάντζα προς τη μία πλευρά και ακυρώνοντας την κυβερνητική ρητορική των τελευταίων μηνών. Δικαίως είναι έξαλλος ο πρωθυπουργός, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τα παραπολιτικά των ημερών!

Κι εγώ ρε φίλε θα ήμουν έξαλλος με τον Κουμουτσάκο και τον Χαρδαλιά και όχι μόνο για την υποταγή τους στο ράσο. Θα ήμουν έξαλλος και για την κουτοπονηριά τους, με τον γελοίο τρόπο που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τις κουτσουκέλες τους.

Απολαύστε πρώτον τον Κουμουτσάκο:

«Εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου. Όπως κάθε χρόνο, πλην των άλλων, εκκλησιάζομαι. Στη μισή και πλέον ώρα που βρισκόμουν στην εκκλησία φορούσα κανονικά τη μάσκα μου. Όταν άρχισε η θεία κοινωνία από τρεις ιερείς, εμφανίστηκε ένας εξ αυτών μπροστά μου. Μου έτεινε το δισκοπότηρο, και αυθόρμητα κοινώνησα. Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε κάποιος που με φωτογράφιζε, και μάλιστα ότι θα κοινοποιούσε αυτή τη φωτογραφία μέσω του romfea.gr στον υπόλοιπο Τύπο».

Όπως καταλαβαίνετε αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, το γλέντι που προέκυψε από την «παγίδευση» του αναπληρωτή υπουργού δεν είχε προηγούμενο. Φωτιά πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα περισσότερα εκ των σχολίων να είναι τόσο «πιπεράτα», ώστε να είναι αδύνατη εδώ η αναπαραγωγή τους. Καταλαβαινόμαστε υποθέτω…

Και πάμε τώρα στον Χαρδαλιά, που πήγε Καρδίτσα για τις διασώσεις και φρόντισε «αν πασάν» που λένε και οι Γάλλοι να φιλήσει το χέρι ενός ιερέως. Δηλαδή όχι το χέρι αλλά τη μανσέτα του ράσου, δηλαδή όχι να το φιλήσει αλλά να σκύψει, εδώ μιλάμε ότι χρειάζεται VAR για να αποκρυπτογραφήσει το βίντεο. Το χέρι του παπά πάντως το έσφιξε και μασκούλα δεν φόραγε ο υφυπουργός.

Να δούμε όμως πως δικαιολογήθηκε ο ίδιος:

«Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακόμα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιω νερό (τα video είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα)».

Ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει δηλαδή, για να συνεχίσει απαιτώντας:

«Λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφάλεια όλων των πολιτών».

Νταηλίκι εκατό τοις εκατό σαν να λέμε και μην τα πάρω κρανίο τώρα και σκίσω καμιά γάτα. Ποιοι είστε εσείς ρε που θ’ ανοίξετε το στόμα σας για τον Χαρδαλιά, ποιοι είστε εσείς που μου θέλετε και κριτική, ποιοι είστε εσείς που θα μιλήσετε για υποταγή στη Θεοκρατία. Λίγο περισσότερο σεβασμό, γιατί ο Χαρντ θα γίνει Χάρντερ! Μη σου πω και Ράμπο, Τζόνι Ράμπο, και ψάχνετε ύστερα να βρείτε από πού σας ήρθε το κατακέφαλο. Κότες, ε κότες!

Υ.Γ. 1: Ο Χαρδαλιάς είναι ο ίδιος τύπος που για τη μετάληψη Κουμουτσάκου είχε δηλώσει:
«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»…

Υ.Γ. 2: Και μετά απ’ όλα αυτά βγήκε ο παπάς στο Mega, δήλωσε ότι πολύ καλά έκανε ο Χαρδαλιάς  που του φίλησε το χέρι και πρόσθεσε: «Μέσα στο ναό δεν πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού».
Να τον πιείς στο ποτήρι, πραγματικά!

 - το κείμενο του Χρ. Ξανθάκη είναι από το newpost