ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κ. Μπακογιάννης: Για όλα φταίει η κάμπια

Το γκαζόν στην Ομόνοια κάποια στιγμή ήρθε μια κάμπια και άρχισε να το σκοτώνει, να το καταστρέφει. Το αποτέλεσμα είναι ότι κιτρίνισε το γκαζόν». Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και την κατακραυγή στα social media.
Ο ίδιος μάλιστα αναφερόμενος.. στον «Μεγάλο Περίπατο» σημείωσε ότι έχει «πιλοτική λογική» δηλώντας ότι «βγήκε και δεν βγήκε».
Παράλληλα απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα φύγουν οι πανάκριβες ζαρντινιέρες ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ανερυθρίαστα: «Βεβαίως. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα». Απέφυγε όμως να δεσμευτεί για το πότε θα ξεκινήσει η ανάπλαση της Πανεπιστημίου.
Ο Κώστας Μπακογιάννης στην ίδια συνέντευξη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών πρασίνου του Δήμου με την υπογραφή συμφωνίας με ιδιώτη.
Ερωτηθείς για το τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε αόριστα ότι «θα συνεχίσουν σε επιτελική λειτουργία να παρακολουθούν τον ιδιώτη και να λαμβάνουν συγκεκριμένες αποστολές. Ξέρουν το πράσινο στην Αθήνα όσο κανείς».
Αναφερόμενος στα δημοτικά πάρκινγκ που λειτουργούν δωρεάν στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη Βαρβάκειο ο Δήμαρχος δήλωσε θα μπει αντίτιμο καθώς είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν πληρώνει γιατί «κάποιοι αφήνουν τα αυτοκίνητά τους για όλη μέρα ακόμη και για δύο ημέρες». - πηγή: avgi.gr