ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι πιο λογικό το lockdown...

Συμφωνώ να κάνουμε δεύτερο lockdown αν συνεχιστεί η έξαρση των κρουσμάτων. Είναι η πιο ορθολογική επιλογή γιατί:
-Είναι πιο λογικό το lockdown από το να απαγορευτεί η θεία κοινωνία με το ίδιο κουταλάκι για να μην ανταλλάσσεται σάλιο την ώρα που απαγορεύονται οι χειραψίες.
-Είναι πιο λογικό το lockdown από το να μειωθεί ο πληθυσμός στα.. προσφυγικά στρατόπεδα στα νησιά για να μην υπάρχει συνωστισμός.
-Είναι πιο λογικό το lockdown από τα προσληφθούν εκπαιδευτικοί για να μην είναι τόσο πολλά παιδιά στις τάξεις.
-Είναι πιο λογικό το lockdown από το να αυξηθούν τα δρομολόγια στα ΜΜΕ για να μη στοιβάζονται οι άνθρωποι σαν τις σαρδέλες.
-Είναι πιο λογικό το Lockdown από το να υπάρξουν έλεγχοι σε όλες τις επιχειρήσεις για να μη γίνονται χώροι δουλειάς εστίες υπερμετάδοσης.
-Είναι πιο λογικό το lockdown από το να ανοίξουν περισσότερες ΜΕΘ για να μην έχει αρχίσει να ζορίζεται το ΕΣΥ με 79 διασωληνωμένους.
-Είναι πιο λογικό το lockdown από το να έχουν γίνει στοιχειώδεις έλεγχοι στην εστίαση και τον τουρισμό τον Ιούνιο και στις αρχές του Ιούλη για να τηρηθούν τα μέτρα.
Γενικά είναι πιο λογικό να κάνεις αυτό που σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε, και θα το είχες αποφύγει αν είχες κάνει όσα έπρεπε -και μπορούσες να τα κάνεις γιατί είχες και το χρόνο και τα χρήματα.

Γιάννης Αλμπάνης (fb)