ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν θέλει και πολύ η Alter Ego να τα πάρει κρανίο...

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

* Χράτσα χρούτσα, χρούτσα χρούτσα, χράτσα χρούτσα!
* Απευθείας μετάδοση αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, ράιτ θρου από τα υγρά όνειρα κάθε λογιστηρίου Μέσου Μαζικής Επικοινωνίας.
Ο λόγος; Ο λόγος που δουλεύουν ακούραστα τα μασελάκια των λογιστών;
Ο άνθρωπός μας, ο σωτήρας μας,.. ο ευεργέτης μας ο Στέλιος Πέτσας επιστρέφει με νέα λίστα!

* Χθες τα μεσάνυχτα, μόλις βάρεσε δώδεκα ο κούκος, σε νομοσχέδιο για τους πλημμυροπαθείς πέρασε η διάταξη η καλοφροντισμένη. Λέξη προς λέξη:

*«Λαμβάνοντας υπόψη τα καθημερινά επιδημιολογικά δεδομένα υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών για θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας κι αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη η ανάθεση σε κατεπείγουσα βάση υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης, κατά παρέκκλιση ειδικότερων διατάξεων, με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση. Η εν λόγω διαδικασία αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που παρέχεται από τις διατάξεις των σχετικών οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιτρέπει την ανάθεση συμβάσεων για την κάλυψη αναγκών που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού.»

* Χράτσα χρούτσα, χρούτσα χρούτσα, χράτσα χρούτσα!

* Να δω μόνο, αν αυτή τη φορά θα προκύψουν επεισόδια με την κατανομή κι αν θα υπάρξουν εκ νέου τάσεις εκδικητικές εκ μέρους του γίγαντα Πέτσα.
Δεν θέλει και πολύ η Alter Ego να τα πάρει κρανίο και να σε πατσαβουριάσει…

* Ως τότε όμως, όποτε περνάω έξω από λογιστήριο ΜΜΕ, έναν και μοναδικό ήχο ακούω:
Χράτσα χρούτσα, χρούτσα χρούτσα, χράτσα χρούτσα!

* Και για μη μου λέτε ότι γέρνω μονόπαντα, να υπενθυμίσω εδώ ότι αντί να περιοριστεί στα ευρωβουλευτικά καθήκοντά του, ο Αλέξης Γεωργούλης συνεχίζει την καριέρα του στην ελληνική τηλεόραση.
Καλή Δευτέρα ξεκινάει στο Open με το Joker, ένα τηλεπαιχνίδι με «έπαθλο-πρόκληση μέχρι και 30.000 ευρώ για κάθε παίκτη».
Στις έξι παρά δέκα κάθε μέρα με «διάθεση για παιχνίδι» εκ μέρους του Γεωργούλη, λέει το δελτίο Τύπου, κλπ. κλπ.

* Και ρωτάω τώρα εγώ:
Τα λεφτά ή η φήμη του λείψανε; Και γιατί τον «σταύρωσε» ο ελληνικός λαός; Για να είναι απίκο στις Βρυξέλλες και να πολεμάει για τα συμφέροντά μας ή για να κονομάει στην Αθήνα;

 - από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost.gr