ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

68 καρέκλες - "Δεν είναι αθώοι"

 FB - YANNIS KEMMOS

Παρέμβαση με πανό και πλακάτ για τον Παύλο Φύσσα και με κεντρικό σύνθημα "Δεν είναι αθώοι. Οι ναζί στη φυλακή", πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, έντεκα 24ωρα πριν από τη μεγάλη μέρα που θαανακοινωθεί η απόφαση των δικαστών επί της ενοχής ή όχι των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Φύσσα.
Οι συγκεντρωμένοι, φορώντας μάσκες για τον κορονοϊό, σχημάτισαν, τοποθετώντας..

68 καρέκλες (όσοι και οι κατηγορούμενοι), μία "μικρογραφία" της δικαστικής αίθουσας και ανάρτησαν πανό με το σύνθημα των ημερών.  FACEBOOK (YANNIS KEMMOS)
O κόσμος, με τη δύναμη που έχει, επιδιώκει με κάθε τρόπο, είτε με παρεμβάσεις, είτε μέσα από τα social media, να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση για το τελικό αποτέλεσμα του δικαστηρίου.
Σημειώνεται ότι και την Παρασκευή (25/09) πραγματοποιήθηκε παρέμβαση και στο Σύνταγμα, στην Ερμού, την Καπνικαρεα και το Μοναστηρακι, όπου διαδηλωτές αναρτώντας πανό φώναξαν συνθήματα κατά των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα.
Έφτασε επιτέλους η ώρα να σημάνει το τέλος της ανοχής στις προτροπές βίας, στη στοχοποίηση των αδυνάμων, των προσφύγων, των μη χριστιανών, των "διαφορετικών". Να μπει ένα τέλος στη χρήση βίας προς οποιονδήποτε εναντιώνεται στην ακροδεξιά ρητορική τους. Ήρθε η ώρα οι οικογένειες των δολοφονημένων Παύλου Φύσσα και νωρίτερα του Σαχζάτ Λουκμάν να αισθανθούν μία μικρή δικαίωση στον αγώνα τους.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς.
Εδώ θα βρείτε το ψήφισμα (Μόνη Δικαίωση η Συνολική Καταδίκη) που προώθησε η οικογένεια Φύσσα στο avaaz για συλλογή υπογραφών.

- news247