ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τάκης Χατζής με μπλέηζερ και ποσέτα; Άστο δεν ταιριάζει...

* The bad news, πρώτα:
Τάκης Χατζής με μπλέηζερ και ποσέτα, άστο δεν ταιριάζει.
Εδώ μιλάμε για λύκο του ρεπορτάζ και γάτο του σχολίου, δεν μιλάμε για τον Δημήτρη
Αβραμόπουλο της τηλεόρασης.
Ωραίο το σημαίνον δεν λέω, για να μην αδικήσουμε τη δουλειά του φωτογράφου, αλλά το σημαινόμενο είναι λάθος. Ξηγημένα και τελεία!

* Πάμε όμως και στα good news..

Tα good news είναι ότι ο Τάκης Χατζής επιτέλους θα βρεθεί στον φυσικό του χώρο. Στο πρόσωπο με πρόσωπο, στο ενώπιος ενωπίω.
Ε ναι παιδιά, αλήθειες να λέμε. Μια χαρά ήταν ως συνοδευτικός σχολιαστής σε ενημερωτικές εκπομπές και δελτία. Άψογος και στα πρωινά της Κυριακής, αν και τις είχα εγώ τις ενστάσεις μου σχετικά με τους παρτενέρ του.
Ακόμη και στο πρωινό infotainment τα κατάφερε σούπερ.
Άλλο αυτά όμως και άλλο να κάνεις αυτό που πραγματικά έχεις στο αίμα σου μέσα.
Είναι σα να βάζεις εξτρέμ το σέντερ φορ. Θα στην κάνει τη δουλειά ο μπαλαδόρος, αλλά πιο καλή δουλειά θα σου κάνει μέσα στην περιοχή. Έτσι και με τον Χατζή, τώρα θα είναι στο εκατό τοις εκατό…

* Κι επειδή θα κατηγορηθώ ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί είναι το αφεντικό μου στο Newpost κι εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε πιτσούλες στο γλείψιμο, απλώς θα σημειώσω ότι ο Χατζής είναι ένας από τους ελάχιστους προβεβλημένους (έχει σημασία το «προβεβλημένος» στη σημερινή αγορά, έχει ιδιαίτερη σημασία), που δεν χαρίζουν κάστανα σε κανέναν πολιτικό απ’ όποιο τμήμα του πολιτικού φάσματος κι αν προέρχεται.
Τον έχει βέβαια τον προσανατολισμό του, όλοι και όλες τον έχουμε, αλλά δεν τον αφήνει να μπαίνει στη μέση όταν πρόκειται για τη δουλειά.
Κι αυτό εν τέλει έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από κάθε είδους φλύαρες διακηρύξεις περί ελευθεροστομίας και δεοντολογίας!

* Με τις ευχές μου για καλή επιτυχία, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση το σουξέ θα το κρίνουν περισσότερο οι ατάκες και λιγότερο τα νούμερα.

* Τίτλος εκπομπής: TAKIS XATZIS DIRECT, ξεκινάει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη τα μεσάνυχτα.

Χρήστος Ξανθάκης (medioΠΙΛΑΦΟ/newpost)