ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Oι «Μπάρμπι» των πρωινάδικων και η μαγκιά του Mega...

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

* Ολίγες πρώτες εντυπώσεις, από την πρώτη ώρα του «Πάμε Δανάη», του φρέσκου πρωινάδικου που έκανε ντεμπούτο στο Mega. Πρώτη ώρα λέω, γιατί όσα λεφτά και να μου δώσει ο Χατζής, εγώ ολόκληρο πρωινάδικο δεν βλέπω. Ούτε υπό την απειλή όπλου. Ίσως με τούρτα από Λοτσάρη κάτι να γινόταν,..

αλλά βάλε τώρα εσύ το αφεντικό να ταξιδέψει ως την πατρίδα του…

* Το καλύτερο λοιπόν της εκπομπής, είναι η παρουσιάστριά της, η Δανάη Μπάρκα. Ζουμπουρλού είναι, εκφραστική είναι, πολύ άνετη είναι ιδίως όταν ξεπέρασε το σοκ των πρώτων δέκα λεπτών όπου φώναζε πιο πολύ κι από Μαρία Μπεκατώρου. Και είναι και μαγκιά του καναλιού, που αντί να πλασάρει μια Μπάρμπι για πρώτο όνομα πρωινάδικου πάει κόντρα στο ρεύμα και λέει «ναι» στη στρογγυλάδα. Ένα μπράβο από εμένα το έχει.

* Καλό και το σκηνικό, οφείλω να το ομολογήσω, καλό και το εναρκτήριο τραγούδι, καλά τα λένε και οι συντελεστές μεταξύ τους, ατάκες υπάρχουν.

* Η προσπάθεια ωστόσο να διασυνδέσουν την τηλεόραση με το ίντερνετ, παίζοντας παιχνιδάκια με τα emojis και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έλεγα ότι αποτυγχάνει παταγωδώς. Δεν κολλάνε αυτά τα δύο μάνα μου και δεν πρόκειται να κολλήσουν στους αιώνες των αιώνων. Και τα φαβ στην τουίτα, δεν μετουσιώνονται σε μονάδες τηλεθέασης, όσο κι αν ψάχνεται κανείς.

* Κι ένα ακόμη αρνητικό. Άμα κάνουμε συνεντεύξεις με προσωπικότητες του πολιτικού βίου, όπως η Νίκη Κεραμέως, τα ρωτάμε όλα αλλιώς καλύτερα να μη ρωτάμε τίποτα. Όταν το σημαντικότερο στόρι των ημερών σε σχέση με το υπουργείο παιδείας είναι οι μάσκες αλεξίπτωτα, καλό είναι να το θίγεις κάπως. Αλλιώς ρώτα την υπουργό μόνο για τα παιδιά της και μη μιλάς για μάσκες καθόλου…

* Εν κατακλείδι; Εν κατακλείδι, όπως είπε και μια ψυχή που ξέρει απ’ αυτά, αν κάνει δεκάρια μέσο όρο την πρώτη του βδομάδα το «Πάμε Δανάη», θα πρέπει ν’ ανοίξουν σαμπάνιες στο κανάλι. Τελεία.

- από το newpost