ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Kλειστά από τα μεσάνυχτα περίπτερα, κάβες και μίνι μάρκετ

Mε ημίμετρα και σπασμωδικές ενέργειες προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την έξαρση του κορωνοϊού. Σήμερα Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε  περιοριστικά μέτρα για περίπτερα, κάβες και καταστήματα ψιλικών.
Συγκεκριμένα είπε:
«Η κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό λειτουργίας καταστημάτων.. όπως περίπτερα και μίνι μάρκετ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί στην Αττική. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα». Ο Ν. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι τα επιπλέον μέτρα που ανακοινώθηκαν και θα ισχύσουν από αύριο Σάββατο, στις 5 το πρωί, αφορούν τις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, δηλαδή Αττική, Ημαθεία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Λέσβο, Μύκονο.
Επιπλέον ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 5 τα ξημερώματα. Το delivery τo πρωί θα ξεκινά πλέον στις 5:00 και όχι στις 7:00 με περιορισμό στην πώληση αλκοόλ.