ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο κανάλι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στην εποχή του κορονοϊού ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κανάλι για να φιλοξενήσει το πόλο, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπάσκετ και όλες τις δραστηριότητες του ερασιτέχνη.
Ο Ολυμπιακός προγραμματίζει, όπως γράφει το «Φως» να μεταδίδει τους αγώνες του ερασιτέχνη σε δικό του κανάλι. Πόλο ανδρών, γυναικών, βόλεϊ ανδρών (όσα δεν μεταδίδει η ΕΡΤ), βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών,.. χάντμπολ (όσα δεν μεταδίδει η ΕΡΤ), τις δραστηριότητες των τμημάτων του, αλλά και τη Β΄ ομάδα μπάσκετ που παίζει στην Α2.
Δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα δημιουργηθεί Οlympiakos TV ή αν θα μεταδίδονται οι αγώνες από το Οne Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη (κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το MEGA). Γι' αυτό τον λόγο πάντως ο Ολυμπιακός κρατάει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό του, αν και το βόλεϊ ανδρών και το χάντμπολ ανδρών πήγαν στην ΕΡΤ.
Μπαίνουμε σε νέα εποχή, όπου όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ιντερνετικά είτε ελεύθερα, είτε με μικρό χρηματικό αντίτιμο, κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Κι όλα αυτά μέχρι να επιστρέψουν οι θεατές στις εξέδρες, αν και όλα δείχνουν ότι οι ιντερνετικές μεταδόσεις κερδίζουν έδαφος, ιδιαίτερα σε ματς που δεν μεταδίδει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι. - πηγή: fosonline