ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Στη NOVA και ο Παναθηναϊκός

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων για το "Παναθηναϊκός TV" αρχίζει άμεσα

 Η ΝΟVA συμφώνησε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2020-21).
Αν και δεν ανακοινώθηκε το τίμημα, εκτιμάται πως η συμφωνία έκλεισε στα 7 εκ. ευρώ και συνιστά την..

καλύτερη τηλεοπτική συμφωνία του Παναθηναϊκού την τελευταία δεκαετία.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της ΝOVA.
Σε ό,τι αφορά το "Παναθηναϊκός TV" θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.
Παράλληλα, οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του "Παναθηναϊκός TV" να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».