ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαλλος, λέει, ο Μητσοτάκης με τη μετάληψη Κουμουτσάκου


Έξαλλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από εκκλησιαστικό σάιτ και η οποία τον δείχνει να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία χωρίς μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα.
Οπως γράφει ο Βηματοδότης "όταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα έφτασε στο γραφείο του, ο Μητσοάκης την κοίταξε πολλή..

ώρα χωρίς να μιλά. Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία.
Ο Βηματοδότης συμπληρώνει «καρφώνοντας» ακόμη περισσότερο τον Κουμουτσάκο:
"Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο «καυτό» ζήτημα της μεταξύ τους «διαπραγμάτευσης». Άγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα ατοπημάτων που έχουν για εκείνον στο Μαξίμου".

Ο Κουμουτσάκος μιλησε και στον Γ. Παπαχρήστο στα ΝΕΑ και ανέφερε πως τον παγίδευσαν αυτοί που τράβηξαν τη φωτογραφία διότι ήθελαν να δώσουν μία απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη, ο οποίος είχε επισημάνει τους κινδύνους διασποράς του κορωνοϊού μέσω της θείας μετάληψης. «Εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου. Όπως κάθε χρόνο πλην των άλλων εκκλησιάζομαι. Στη μισή και πλέον ώρα που βρισκόμουν στην εκκλησία φορούσα κανονικά τη μάσκα μου. Όταν άρχισε η Θεία Κοινωνία από τρεις ιερείς, εμφανίστηκε ένας εξ αυτών μπροστά μου. Μου έτεινε το Δισκοπότηρο και αυθόρμητα κοινώνησα. Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε κάποιος που με φωτογράφισε και μάλιστα ότι θα κοινοποιούσε αυτή τη φωτογραφία μέσω του romfea.gr στον υπόλοιπο Τύπο. Λυπάμαι για το τι θόρυβος προκλήθηκε, αλλά επαναλαμβάνω ήταν εντελώς τυχαίο όλο αυτό από μέρους μου»… Ενώ απάντησε ότι μέχρι στιγμής δεν είχε κάποια επικοινωνία με τον πρωθυπουργό όμως θεώρησε ότι η αποδοκιμασία του Νίκου Χαρδαλιά προς το πρόσωπό του είναι στην πραγματικότητα θέση και του Κυριάκου Μητσοτάκη.