ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Νίκος Σβέρκος το έχει πάρει ζεστά. Κι ο Τσέκερης το ίδιο

Με νέο layout η «Αυγή» στα περίπτερα - Εντυπωσιάζει το avgi.gr

«Παιδιά η καινούργια Αυγή της Κυριακής. Καινούργια Αυγή της Κυριακής, παιδιά» έγραψε ο διευθυντής της Αυγής" Αγγελος Τσέκερης στο fb αναρτώντας το πρωτοσέλιδο της φημερίδας που άλλαξε από σήμερα το layout.
H «καινούργια Αυγή βγήκε στα περίπτερα με μοντέρνα εμφάνιση και η πρώτη της σελίδα παραπέμπει..

περισσότερο σε ηλεκτρονική έκδοση. Είναι σαν να κάνεις κλικ και να ανοίγεις μια ενημερωτική ιστοσελιδα. Oσο για τις εσωτερικές σελίδες; Εκπλαγήκαμε ευχάριστα! Ενθουσιαστήκαμε με τον «αέρα» και τις μεγάλες φωτογραφίες. Καμια σχέση με την παλιά Αυγή. Αλλη εφημερίδα. Και βεβαίως,
κι αυτό έχει σημασία, η πλούσια και αποκαλυπτική θεματολογία του φύλλου.
Kαιρός ήταν να αλλάξει το layout της Αυγής...
Μας άρεσε, όπως μας άρεσε πολύ όπως και η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Το avgi.gr. εχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου, μοντέρνου σάιτ, πλήρως ενημερωμένου με εικόνα και βίντεο καθώς και όλες τις ειδήσεις. O Nίκος Σβέρκος το εχει πάρει πολύ ζεστά.
Λίγη προσοχή περισσότερο στα κείμενα και στους τίτλους και το σάιτ θα απογειωθεί. Οπως θα απογειωθεί και η εφημερίδα αρκεί να πας στα περίπτερα να την αγοράσεις. Και δεν υπάρχει λόγος να φοβόσαστε: τα περίπτερα δεν έχουν αρκούδες.