ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Επίθεση Αμβρόσιου κατά Μόσιαλου και Παπαδάκη...

Ευθεία επίθεση εναντίον του καθηγητή Πολιτικής Υγείας και εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό Ηλία Μόσιαλο αλλά και στον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος και στο παρελθόν έχει εκφράσει.. «σκοταδιστικές» αλλά και (τουλάχιστον) ακροδεξιές  απόψεις.
Ο Αμβρόσιος, αφού σχολιάζει πρώτα ότι ο καθηγητής Μόσιαλος είναι «εντελώς άσχετος με τα Θεολογικά Γράμματα», τον κατηγορεί ότι «αποτόλμησε να απο- φανθεί για την Θεία Κοινωνία!!!».
Τον δε Γ. Παπαδάκη, αφού τον χαρακτηρίζει παλαίμαχο και ξερόλα, του προσάπτει την κατηγορία ότι μίλησε εναντίον του αγιασμού.
«Αναφέρθηκε στην αναξιότητά μου και είπε: "Όχι, Σεβασμιώτατε, δέν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το φάρμακο για τον Κορωνοϊό ο Αγιασμός. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε, μιά και έξω"», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αμβρόσιος...