ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Τέλος ο Γιώργος Τράγκας από τα «Παραπολιτικά 90,1»

Γιατί έφυγε και ποιος κέρδισε το στοίχημα

Mε μια λιτή (και πολύ πρωινή) ανακοίνωση η διοίκηση του ραδιοσταθμού Παραπολιτικά 90.1 ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τράγκα. Συγκεκριμένα:
«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού..
Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου. Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού».
Από την πλευρά του ο Γ. Τράγκας είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού προκειμένου να απομακρυνθεί από τον σταθμό. «Ουδείς σκεπτόμενος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μη λάβει υπόψιν του τις πιέσεις της εξουσίας. Οι πολιτικοί που αγαπούν τον ολοκληρωτισμό αγαπούν τη νοσηρότητα» έλεγε μόλις την πρασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Τράγκας. «Ο νοσηρός εγκέφαλος δεν θέλει να είμαι μαζί σας».
O Γ. Τράγκας σε κείμενό του στο Crash on line αναφέρει:
Ο νοσηρός φοβάται ποτάμια αγανακτισμένων και σπεύδει να εντοιχίσει αναμνηστική πινακίδα για τα θύματα της Marfin - Ο Μητσοτάκης φέρνει φτώχεια, πείνα, ανεργία και 5ο μνημόνιο και τρέμει τις μαζικές διαδηλώσεις
Τελικά το e-tetradio κέρδισε το στοίχημα -δείτε ΕΔΩ.