ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Πρεμιέρα για το Mega Σαββατοκύριακο

Από αύριο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 07:00 το πρωί ο Γιώργος Χουδαλάκης, ο Άρης Ραβανός, ο Χρήστος Μέγας και η Μαρία Κατσή θα μας δίνουν με σαφή και κατανοητό τρόπο την εικόνα της επικαιρότητας όλης της εβδομάδας.
Για όσα θέματα μας απασχόλησαν αλλά και για όσα περιμένουμε να.. συμβούν τις επόμενες ημέρες. Αναλύσεις και σχολιασμός των κυριότερων πολιτικών θεμάτων, ζωντανές συνδέσεις με πόλεις της Ελλάδας και το εξωτερικό, διεισδυτική ματιά στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, χρήσιμες πληροφορίες για όλα όσα επηρεάζουν τη τσέπη μας, τελευταίες πληροφορίες από τις διεθνείς εξελίξεις, εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά προτάσεις για να περάσουμε καλά.
Το Σάββατο καλεσμένη στο στούντιο η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως καλείται να πάρει θέση για τα φλέγοντα θέματα που έχουν προκύψει στο χώρο της Παιδείας. Ακόμα , ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης θα μιλήσει για τις επόμενες εσωκομματικές αποφάσεις και την αντιπολιτευτική γραμμή στο θέμα της Novartis. Τους κερδισμένους και χαμένους του νέου ασφαλιστικού συστήματος με αναλυτικούς πίνακες και παραδείγματα θα εξηγήσει ο Χρήστος Μέγας.
Την Κυριακή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας θα τοποθετηθεί για το θέμα της Novartis ενώ στο πολιτικό τραπέζι για μια συζήτηση με ουσία θα βρεθούν η Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Γεροβασίλη.
Σε ζωντανή σύνδεση με το Βερολίνο, ο Ολυμπιονίκης Χρήστος Βολικάκης θα μιλήσει για την προετοιμασία του.

Παρουσίαση : Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Χρήστος Μέγας, Μαρία Κατσή
Αρχισυνταξία: Λία Λάππα