ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δώνης είναι «πολύ Παναθηναϊκός» για τα γούστα του Aλαφούζου

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα συμπληρώσουν έξι αγώνες συνολικά πριν κλείσει η αγωνιστική περίοδος. Τέσσερις για το πρωτάθλημα –που φτιάχτηκε στα μέτρα της Nova– και δύο για το Κύπελλο, όπου η κλήρωση έκανε τη διαβολιά της και έδωσε μεζέ στον Cosmote, φέρνοντας αντιμέτωπους στα ημιτελικά τούς δυο συλλόγους, των οποίων τα πάθη κοχλάζουν σε..
βαθμούς βρασμού Λατινικής Αμερικής. Πέρα από αυτό, θα υπάρξουν (πάντα για το χατίρι της Nova!) τουλάχιστον τέσσερις αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (που επίσης έχουν εχθρικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια), τουλάχιστον τέσσερις Ολυμπιακού-ΑΕΚ και, ακόμα, τουλάχιστον τέσσερις ΠΑΟΚ-Άρη. Το «τουλάχιστον» πάει στο γεγονός ότι είναι πάρα πολύ πιθανό για ένα από αυτά τα ζευγάρια να υπάρξει στον τελικό του Κυπέλλου και άλλη συνάντηση που θα έχει πολύ ηλεκτρικό φορτίο, δηλαδή της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό και του Άρη με τον ΠΑΟΚ.
Βέβαια, από τα «καυτά παιχνίδια», με τα άγρια πάθη, λείπει ο συρρικνωμένος Παναθηναϊκός, τον οποίο ουδείς παίρνει στα πολύ σοβαρά· ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου για να ακριβολογούμε. Ο οποίος Αλαφούζος οδηγεί με τα τερτίπια και τα αυτοκαταστροφικά καμώματά του τον Γιώργο Δώνη προς την έξοδο («ή εσύ ή γιος σου» του παράγγειλε ανάμεσα σε άλλα), γιατί –όπως έγραψε ευφυώς ο φίλος μας ο Μανώλης Γρηγοράκης– «ο Δώνης είναι πολύ Παναθηναϊκός για τα γούστα του».
Κατά τα άλλα, με τις αλλαγές στη διεξαγωγή τού πρωταθλήματος που επέβαλε η Nova (για να έχει να δείχνει ρωμαϊκές αρένες;) και τις οποίες ευλόγησαν οι αθλητικές ηγεσίες, οι πριν και οι μετά τις εκλογές, θα έχουμε ένα σωρό παιχνίδια για να δερνόμαστε, να καπνιζόμαστε και να καταναλώνουμε δακρυγόνα πριν από τη ημερομηνία λήξης τους.
Γιατί πλέον, όπως επίσης έγραψε ο Γρηγοράκης, «παράγουμε περισσότερα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός απ’ όσα μπορούμε να καταναλώσουμε». Και περισσότερες αιτίες για να χωρίζουμε την Ελλάδα στα δύο.

- από το μπλογκ του Harddog