ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

MEGA: Σωστά στημένο αλλά...

Το brand name, σίγουρα, -παρά τα σαράντα κύματα που πέρασε- βοηθάει. Το στήσιμο επαγγελματικό, με μέθοδο και επάρκεια. Ο ρυθμός των δελτίων γρήγορος.
Στα πρόσωπα όμως-νέα και παλιά-υπάρχει πρόβλημα. Κανείς δεν ξεχώρισε την πρώτη ημέρα.
Η συνταγή Ευαγγελάτου, παρωχημένη. Ο ίδιος είναι από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, που όμως ποτέ δεν μπόρεσε να..
αποβάλλει από την εικόνα του την κίτρινη δημοσιογραφία που υπηρέτησε (εμφάνιση με μπαζούκας στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, προαναγγελία σεισμού 8-9 Ρίχτερ στην Κεφαλλονιά και άλλα και άλλα).
Οι πρωινές εκπομπές ήταν κάτω από τον πήχη του ανταγωνισμού. Από την "Κοινωνία ώρα Mega" μόνο το σήμα και η μουσική υπήρχε. Οι νέοι παρουσιαστές κατώτεροι των απαιτήσεων του τίτλου.
Η επόμενη εκπομπή (Mega mag) ψάχνεται, με θέματα ατάκτως ερριμμένα και χωρίς σωστή ιεράρχηση. Οι παρουσιαστές, άπειροι και οι τρεις και χωρίς συνοχή μεταξύ τους.
Όπως όλες οι πρεμιέρες υπάρχουν και παρατράγουδα, όπως με την μετεωρολόγο. Την είδαμε αλλά ποτέ δεν μάθαμε το όνομά της. Μόνο το τατουάζ που είχε στο δεξί της πόδι, μας έδειξε η κάμερα.
Βεβαίως είναι ακόμη αρχή. Αλλά τα πρώτα δείγματα δημοσιογραφικής επάρκειας, κυρίως στις εκπομπές, ήδη δόθηκαν...
- σχόλιο του Nonews-news