ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Πειθαρχική έρευνα για τον ιατροδικαστή

Πειθαρχική έρευνα για τον ιατροδικαστή στην υπόθεση του 11μηνου νεκρού βρέφους στου Ζωγράφου ζήτησε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νικόλαο Καρακούκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης..
αναφέρεται ότι ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τον κ. Καρακούκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 3528/2007.
Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω ιατροδικαστής μίλησε από την πρώτη στιγμή για σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο άψυχο σώμα του παιδιού, ισχυρισμός που κατέρρευσε παταγωδώς τις επόμενες ημέρες.
Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και την απελευθέρωση των γονέων του άτυχου 11μηνου κοριτσιού o ιατροδικαστής βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και υπήρξαν πολλές αντιδράσει και ερωτηματικά για τους χειρισμούς του σε αυτή την ευαίσθητη και τραγική υπόθεση.
Χθες έγινε γνωστό πως ο Σύνδεσμος Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ιατροδικαστή, ενώ σήμερα τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας.
Ο Αναούρ Μπάκρι, μιλώντας στο OPEN TV(φωτο), δήλωσε ότι, παρότι ο πατέρας του άτυχου βρέφους, δήλωσε πως συγχωρεί τον ιατροδικαστή, ο ίδιος θα τον κυνηγήσει νομικά εάν δεν εκφράσει τη συγγνώμη του δημόσια.