ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Σταμάτης Μαλέλης: Δεχόμαστε και παρατηρήσεις!

«Προσπαθούμε για το καλύτερο. Όποια παρατήρηση έχετε, ευπρόσδεκτη #mega», έγραψε ο Σταμάτης Mαλέλης στα σόσιαλ μίντια λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα του προγράμματος του νέου Mega με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου.
Ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε επισημάνει, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:..
«Είναι βέβαιο ότι η επιστροφή του Mega δημιουργεί νέα δεδομένα. Στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό. Ελπίζουμε ότι θα αγγίξει συνολικά την κοινωνία που έχει ανάγκη την ενημέρωση να είναι αντικειμενική, άμεση και σε βάθος».
Αναφερόμενος στη φιλοσοφία του νέου δελτίου ειδήσεων, επισήμανε πως « θα είναι αντικειμενικό, πλουραλιστικό, έγκυρο, άμεσο και σύγχρονο και θα αναταποκρίνεται στις νέες ανάγκες της κοινωνία».
Για τις ανάγκες του δελτίου, το Mega θα χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με υπερσύγχρονα στούντιο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητα augmented reality σκηνικών και γραφικών αναπαραστάσεων.