ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Eρχεται το Mega Sports Weekend

To ΜΕGA θα έχει δυναμική παρουσία στα αθλητικά και η αρχή γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή MEGA SPORTS Weekend στις 12:00 το μεσημέρι.
H πρώτη εκπομπή, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ξεκινά με μία έκπληξη. Ο Κώστας Βερνίκος και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σε guest εμφάνιση, συνδέουν το παρελθόν με το παρόν του MEGA, σε μία ξεχωριστή εκπομπή που.. θα θυμίσει μεγάλες στιγμές από την αθλητική πορεία του καναλιού τα προηγούμενα χρόνια.
Στην εκπομπή μιλούν για το MEGA σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού όπως οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Κατερίνα Στεφανίδη, Σπύρος Γιαννιώτης, Βούλα Πατουλίδου αλλά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου, ο πρώην άσος της Εθνικής μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου και πολλοί άλλοι.
Ο Κώστας Βερνίκος και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα παραδώσουν τη σκυτάλη στους παρουσιαστές της εκπομπής Παναγιώτη Περπερίδη, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνη Κατσαρό και Ζωή Δημητράκου.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι το MEGA SPORTS Weekend θα παρουσιάζει όλη την αθλητική δράση από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, αφιερώματα, αναλύσεις και πλούσιο θέαμα.

MEGA SPORTS WEEKEND
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00
Παρουσίαση : Παναγιώτης Περπερίδης, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνης Κατσαρός, Ζωή Δημητράκου
Αρχισυνταξία : Δήμος Μπουλούκος