ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Οι ενώσεις των δημοσιογράφων αποτελειώνουν τις εφημερίδες...

Σήμερα δεν κυκλοφορούν εφημερίδες. Κι ας μην είχαν απεργία χθες οι δημοσιογράφοι...
Απεργούσε η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών καθώς είχε κηρύξει 24ωρη απεργία. Ετσι ούτε θα τυπώνονταν εφημερίδες ούτε θα μπορούσαν να διανεμηθούν.
Αντί λοιπόν να ακολουθήσουν και οι δημοσιογραφικές ενώσεις, η ΠΟΕΣΥ και η ΕΣΗΕΑ, έκαναν απλώς μία τρίωρη στάση εργασίας,..
χθες, 12 με 3 το μεσημέρι. Μεγαλούργησαν και πάλι. Οχι μόνο γιατί με μία τόσο «δυναμική» αντίδραση «πετσοκόβουν» την κυβέρνηση αλλά και επειδή, για να σοβαρευτούμε λίγο, με αυτή την ακατανόητη απόφαση κάνουν κακό μόνο στις εφημερίδες.
Ενώ sites, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις λειτούργησαν κανονικά, οι εφημερίδες δεν κυκλοφορούν σήμερα. Περνάει που περνάει δύσκολα ο Εντυπος Τύπος, έρχονται και οι δημοσιογραφικές Ενώσεις να τον αποτελειώσουν.
Ενα φύλλο λιγότερο λοιπόν, όλο και περισσότερο να χάνεται η συνήθεια του αναγνώστη. Η συνήθεια που χάνεται ούτως ή άλλως αλλά το βοηθάμε κι εμείς.
- από το e-tetradio